ساروج کتراک

خرید و فروش کتراک09198008414

ساروج کتراک

خرید و فروش کتراک09198008414

کاربرد فروس سولفات

روغن آووکادو Avocado oil

بسته بندی:گالن 25 و 200 کیلویی
کشور سازنده: استرالیا، نیوزیلند

 

روغن آووکادو

روغن آووکادو یک روغن خوراکی است که از میوه Persea americana (آووکادو) پر شده است. به عنوان یک روغن غذایی، آن را به عنوان یک عنصر در غذاهای دیگر و به عنوان یک روغن پخت و پز استفاده می شود. همچنین برای روانکاری و در لوازمآرایشی استفاده می شود، جایی که برای خواص بازسازی کننده و مرطوب کننده آن ارزشمند است. روغن آووکادو حتی به دلیل توانایی اثبات شده خود برای مقابله با اثرات منفی آرتروز، جهت داروهای تجویزی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. آووکادو یک روغن گیاه منحصر به فرد با مزایای بسیار خاص است. اکثر روغن های گیاهی از بذر گیاه استخراج می شوند، اما روغن آووکادو از گوشت آووکادو استخراج می شود. اکثر میوه ها در کربوهیدرات بالاتر و دارای چربی کم و یا بدون چربی هستند، اما آووکادو در چربی های مفید بسیار زیاد است. آووکادو منحصر به فرد است زیرا حاوی پتاسیم بیشتر از موز و پروتئین و چربی بیشتر از هر میوه دیگری است و از لحاظ تغذیه، این میوه شبیه روغن زیتون است.

محتوای مغذی روغن آووکادو

این روغن کم چرب دارای اسید اولئیک، چربی غیرمستقیم و ویتامین های A، E و D است. حاوی مقادیر منیزیم و آنتی اکسیدان ها است که اکثر مردم به اندازه کافی مصرف نمی کنند. این چربی ها نه تنها سالم هستند، بلکه مواد مغذی دیگر، به ویژه کاروتنوئیدها، در آوکادو بیشتر قابل دسترس هستند. تحقیقات نشان داده است که روغن آووکادو یا آووکادو جذب کاروتنوئید ها را در یک وعده در هر کجای 2.6 تا 15.3 بار بسته به کاروتنوئید افزایش می دهد. آووکادو یکی از تنها چند منبع طبیعی ترکیبی قوی بتا سیتوستول است. این فیتواسترول قدرتمند به طور مثبت سطوح چربی و کلسترول بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. حتی برخی از تحقیقات نشان می دهد که بتا سیتوستولول می تواند سلول های سرطانی را مهار کند. مزایای آنتی اکسیدان ها به خوبی مستند شده اند، اما روغن آووکادو توانایی منحصر به فردی را برای نفوذ به سلول ها تا میتوکندری دارد و در واقع عملکرد سلول را بهبود می بخشد. این باعث می شود آوکادو در کاهش پیری کمک کند و بدن را در برابر بیماری و بیماری تقویت کند. آووکادو آلرژیک معمولی نیست و افراد کمتری نسبت به روغن نارگیل یا روغن مهره حساس به روغن آووکادو هستند. به همین دلیل، آن را تبدیل به یک جایگزین محبوب در دستور العمل ها و درمان های زیبایی می دانند.

کاربرد روغنآووکادو

کاربرد روغن آووکادو

روغن آووکادو به عنوان روغن حامل برای سایر طعم ها عمل می کند. روغن آووکادو حاوی مقادیر زیادی چربی های غیرمستقیم و ویتامین E می باشد. همچنین جذب کاروتنوئید و سایر مواد مغذی را افزایش می دهد. از آنجا که آوکادو یک محصول سالم است، برخی از تاسیسات تولید روغن زیتون، به ویژه در استرالیا و نیوزیلند، روغن زیتون را در طول فصل زیتون استفاده و و با همین تاسیسات در طول بقیه سال روغن آووکادو تولید می کنند. روغن آوکادو در ابتدا و به دلیل استفاده در لوازم آرایشی تولید شده است. پس از خشک شدن گوشت آووکادو برای حذف آب به اندازه کافی (≈ 65٪ آب گوشت آووکادو)، روغن آووکادو برای لوازم آرایشی به طور سنتی با حلال ها در دمای بالا تولید می شود. پس از تولید، روغن برای کاربرد در محصولات مراقبت از پوست معمولا تصفیه شده، سفید و دئودورانت می شود و به روغن زرد بی بو تبدیل می شود. روغن آووکادو با مراقبت از پوست در مقابل آسیب های محیطی از ایجاد خطوط ریز پوستی، چین و چروک صورت و سایر علائم پیری زودرس جلوگیری نموده و با افزایش میزان تراکم و ضخامت پوست، ظاهر کلی پوست را بهبود می بخشند. مانند روغن زیتون فوق العاده با ارزش، روغن آوکادو با روغن سرد خنثی است و بنابراین ویژگی های طعم و رنگ گوشت میوه را حفظ می کند. چیز عالی در مورد روغن آووکادو این است که این روغن فقط یک روغن فوق العاده نیست که می تواند در مواردی مانند مواد غذایی مانند سالادها و نمک ها استفاده شود، اما همچنین برای پخت و پز بسیار توصیه می شود.

سایر: محصولات صنایع ارایشی بهداشتی

روش روغن آووکادو  روغن آووکادو خوراکی  خرید روغن آووکادو خوراکی  روغن آووکادو برای پوست  طرز تهیه روغن آووکادو  خرید روغن آووکادو اصل  خرید آووکادو  از کجا آووکادو بخرم  خواص روغن جوجوبا برای پوست

فارسی

روغن سویا

فروش روغن سویا  قیمت روغن سویا مرغداری  فروش روغن سویا خوراکی  خرید روغن سویا فله  قیمت جهانی روغن خام سویا  کاربرد روغن سویا  قیمت روغن خام سویا  قیمت روغن سویا فله

روغن سویا

کشورسازنده: فرانسه، مالزی
گرید محصول: صنعتی، غذایی، دارویی
بسته بندی: بشکه 180 و 220 کیلویی
روغن سویا یک روغن گیاهی است که از دانه های سویا (Glycine max) استخراج می شود.  روغن تهیه شده از دانه‌های سویا از جمله بهترین روغن‌های طبیعی موجود در دنیاست که در پخت بسیاری از غذاها کاربرد دارد، اما تنها خواص خوراکی این روغن نیست که روغن سویا را به یک روغن ممتاز تبدیل کرده است. منبع خوبی از چربی های سالم، از جمله اسیدهای چرب امگا 3 و چربی های غیر اشباع است. روغن سویا دارای خواص درمانی بسیاری است که در زیر به بخشهایی از آن اشاره می کنیم. برخی از مزایای روغن سویا عبارتند از توانایی آن در مدیریت سلامت قلب، کاهش کلسترول، بهبود سیستم ایمنی بدن، کاهش اختلالات شناختی مانند بیماری آلزایمر، پیشگیری از پوکی استخوان و بهبود رشد و افزایش سلامتی چشم و پوست. سویا بومی به شرق آسیا می باشد و به عنوان بوته شناخته می شود. با این حال، علیرغم منشاء محدود آن، برای بذرهای خوراکی آن بسیار ارزشمند است. روغن سویا به دلیل انواع مختلفی از اسید های چرب ضروری که بدن باید سالم باقی بماند، از سایر روغن های گیاهی سالم تر است. هم چنین تعدادی از استرول گیاهی در روغن سویا وجود دارد که می تواند مزایای سلامتی زیادی را در افرادی که به طور منظم روغن سویا را در رژیم غذایی خود دارند، داشته باشند. محتوای ویتامین و مواد معدنی سویا از جنبه های سالم این بذر خوشمزه و بسیار مفید می باشد.

روغن سویا

تولید روغن سویا

برای تولید روغن سویا، ابتدا سویای خشک را مرطوب کرده، سپس بین 60 تا 88 درجه سانتیگراد (140-190 درجه فارنهایت) حرارت داده می شوند، و مواد غلیظ شده را با حلال استخراج می کنند. سپس روغن تصفیه شده و برای برنامه های مختلف غذایی و دارویی، و گاهی هیدروژنه می شود. روغن سویا، هر دو مایع و بخشی از هیدروژنه، به عنوان "روغن نباتی" فروخته می شود و یا مواد تشکیل دهنده در انواع مختلفی از غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار میگیرد. بسیاری از باقی مانده های (سویا) به عنوان خوراک حیوان مورد استفاده قرار می گیرند. در هر 100 گرم روغن سویا، حدود 16 گرم چربی اشباع، 23 گرم چربی غیر اشباع و 58 گرم چربی غیر اشباع وجود دارد. 7 از اسید چرب اشباع نشده، اسید لینولئیک، یک نوع چربی امگا 6، حدود 50 درصد، در حالی که اسید لینولینیک حدود هفت درصد است.
در فصل 2002-2003، مقدار 30.6 میلیون تن روغن سویا در سراسر جهان تولید شد.

کاربرد روغن سویا

روغن سویا به طور عمده به عنوان یک روغن گیاهی پردازش و به فروش می رسد، در حالی که غذای باقیمانده سویا به عنوان خوراک حیوانی استفاده می شود. همچنین منبع اصلی بیودیزل در کشور است که 80 درصد تولید داخلی را تشکیل می دهد. لسیتین محصولی است که از روغن سویا استخراج شده است و یک امولسیفایر طبیعی و روانکاری است که در بسیاری از غذاها و برنامه های تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. روغن سویا به طور معمول برای ساخت سس مایونز، سس سالاد، مارگارین و کرم های غیر قهوه استفاده می شود. این یک ویژگی معمول غذاهای فرآوری شده است که در آن شروع می شود: غذاهای فرآوری شده ممکن است بخش مهمی از رژیم غذایی بسیاری باشد که موجب وقوع بیماری و سلامت ضعیف می شود. روغن سویا به طور جزئی هیدروژنه یکی از عمده ترین مواد در غذاهای فرآوری شده در کنار شربت ذرت فروکتوز بالا (HFCS) است.  اما چرا نیاز به روغن هیدروژنه وجود دارد؟ یکی از رایج ترین پاسخ هایی که شما می شنوید این است که عمر مفید روغن را افزایش می دهد. به عنوان مثال، کره خام احتمالا خیلی سریع تر از مارگارین ذوب می شود. هیدروژناسیون - که در آن گاز هیدروژن به نفت با فشار بالا مجبور می شود - همچنین نفت را پایدار تر می کند و نقطه ذوب آن را افزایش می دهد، به طوری که می تواند مفید باشد در روش های مختلف پردازش مواد غذایی که از درجه حرارت بالا استفاده می شود.

کاربرد روغن سویا

مزایای روغن سویا

سطح کلسترول را کنترل می کند

همانطور که در بالا ذکر شد، تعادل خوبی از اسیدهای چرب موجود در روغن سویا به این معنی است که بدن می تواند اسید های چرب مهم و ضروری را در رژیم غذایی خود دریافت کند، از جمله که سطح کلسترول را تنظیم می نند. اسیدهای چرب امگا 3 می توانند سطوح کلسترول خطرناک را کاهش دهند. علاوه بر این، اسیدهای چرب دیگر مانند اسید استئاریک، اسید پالمیتیک و اسید اولئیک نیز در مقادیر متعادل وجود دارد. ترکیب اسید چرب روغن سویا و همچنین استرول های گیاهی قوی مانند بتا-سیتوسترول می تواند باعث کاهش میزان ذخیره کلسترول در روده ها بین 10 تا 15 درصد شود - نه آنچه شما معمولا از یک "چربی" اسید! اساسا، روغن سویا می تواند به طور جدی شانس ابتلا به آترواسکلروز و سایر بیماری های قلبی، مانند حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

علائم آلزایمر را بهبود می بخشد

بیماری آلزایمر یک بیماری وحشتناک است که بر میلیون ها نفر از مردم در سراسر جهان تاثیر می گذارد. این امر موجب وخامت شناختی مغز فرد می شود زیرا ارتباط های عصبی شکست می خورد و می میرد، در نتیجه همه چیز را از یاد آوردن گذشته برای انجام وظایف ساده به یک چالش می کشاند. با این حال، روغن سویا دارای میزان قابل توجهی از ویتامین K است که به طور پیوسته با بهبود علائم آلزایمر مرتبط است و حتی برخی از موارد را نیز تغییر می دهد. ویتامین K به عنوان یک آنتی اکسیدان علیه رادیکال های آزاد عمل می کند و آنها را از آسیب رساندن به سلول های عصبی محافظت می کند.

قلب سالم

اسیدهای چرب امگا 3، که 7 درصد کل محتوای اسید چرب در روغن سویا را تشکیل می دهند، برای محافظت از سیستم قلب و عروق نقش مهمی در کاهش کلسترول بد دارند، اما همچنین از غشاهای سلولی محافظت می کند. این شامل مناطق بسیار شکننده و خطرناکی از پوست و چشمها است که هر کدام از آنها نقطه ورودی مشترک برای باکتری ها و دیگر مواد خارجی است. این امگا 3 همچنین از طریق فعالیت در برابر آنتی اکسیدان ها و خنثی سازی رادیکال های آزاد که باعث ایجاد دژنراتیو ماکولا و آب مروارید می شود، چشم را سالم تر می کند.

مراقبت از پوست

محتوای ویتامین E بالا در روغن سویا همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند در حالی که به طور مشابه پوست را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین E به طور مستقیم با بهبود ظاهر پلاستیک ها، کاهش زخم های آکنه، محافظت از پوست در مقابل آفتاب سوختگی و تحریک دوباره رشد سلول های پوستی جدید برای ترویج بهبودی همراه است. ویتامین E نیز با فعالیت آنتی اکسیدانی کلی در بقیه بدن همراه است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به حذف رادیکال های آزاد کمک می کند که باعث ایجاد شرایط خاصی مانند سرطان، پیری زودرس، اختلالات شناختی و بیماری های قلبی می شود.

فروش روغن سویا

سایر:  مشاهده لیست کامل صنایع دارویی

 

فارسی

کلریت سدیم

خرید سدیم کلریت,واردکننده سدیم کلریت,تولید کننده سدیم کلریت,کلریت سدیم 90 درصد,فروش کلریت سدیم,قیمت کلریت سدیم,خرید کلریت سدیم,فروشنده سدیم کلریت,

کلریت سدیم 90%

نامهای دیگر: Chlorous acid, sodium salt Textone
فرمول شیمیایی: NaClO2
شکل ظاهری: جامد سفید
بسته بندی: بشکه 50 کیلویی
کشور سازنده: چین، آلمان

کلریت سدیم

کلریت سدیم (NaClO2) یک ترکیب شیمیایی است که در تولید کاغذ و به عنوان یک ضد عفونی کننده استفاده می شود. کلریت سدیم یک ماده شیمیایی مبتنی بر نمک است که عنصر کلر را نیز دارد. این دارای چند کاربرد عملی است و بسیار شبیه به کلرات سدیم، که یک مکمل غذایی معمول است. اکثر افراد اغلب با کلریت سدیم ارتباط دارند اما این را درک نمی کنند، زیرا این مواد شیمیایی به ندرت با بخش های زیادی ارتباط برقرار می کنند. در حالی که در مقدار کمی خطرناک نیست، دوزهای بالایی از کلرید سدیم می توانند خطرناک باشند. کلریت سدیم محصول سه عنصر است: سدیم (Na)، کلر (Cl) و اکسیژن. در هر مولکول، یک اتم سدیم و یک اتم کلر با دو اتم اکسیژن ارتباط دارد. این در فرم جامد به عنوان یک پودر سفید یافت می شود و همچنین محلول در آب است. تحت حرارت بالا می تواند انفجاری باشد.

قدرت اکسیداسیون کلریت سدیم

یکی از کاربردهای اولیه کلرید سدیم به عنوان یک اکسید کننده است. برای سفید کردن انواع مختلف مواد مانند چوب، روغن و سایر محصولات نساجی مفید است. این می تواند به وسیله تعامل با آنها و تغییر ترکیب شیمیایی آنها، بسیاری از سموم را غیرفعال کند. قدرت اکسیداسیون کلرید سدیم آن را یک آفت کش و علف کش مفید می داند.

کاربرد کلریت سدیم

کاربرد کلریت سدیم

- کاربرد اصلی کلریت سدیم، تولید دی اکسید کلر برای سفید کردن و سلب کردن پارچه، پالپ و کاغذ است. هم چنین برای ضدعفونی کردن تصفیه آب شهری پس از تبدیل به دی اکسید کلر استفاده می شود. کلرید سدیم، NaClO2، گاهی اوقات همراه با کلرید روی، به عنوان یک ماده در محصولات بهداشتی، دهان شوینده ها، خمیردندان ها و ژل ها، اسپری دهان، به عنوان نگهدارنده در قطرات چشم و در محلولهای تمیز کننده لنز مورد استفاده قرار میگیرد.
- در سنتز آلی، کلریت سدیم به عنوان یک واکنش در اکسیداسیون Pinnick برای اکسیداسیون آلدهید ها به اسید های کربوکسیلیک استفاده می شود. واکنش معمولا در محلول بافر فسفات مونون سدیم در حضور یک کلر (معمولا 2-متیل-2-بوتن) انجام می شود.
- مخلوط کردن محلول کلریت سدیم با محلول اسید ضعیف مواد غذایی (معمولا اسید سیتریک)، هر دو پایدار، کلریت سدیم اسیدی شده کوتاه مدتی (ASC) را تولید می کند که دارای خواص ضدعفونی کننده قوی است. پس از مخلوط کردن ماده اصلی فعال، اسید کلر در تعادل با آنیون کلریت تولید می شود. این نسبت با pH، دما و عوامل دیگر متفاوت است، در حدود 5-35٪ اسید کلر و 65-95٪ کلریت؛ بیشتر محلول های اسیدی باعث افزایش نسبت اسید کلر می شود. اسید کلرید به دی اکسید کلر تجزیه می شود که به نوبه خود به آنیون کلریت و در نهایت کلسیم آنیون فرو می رود. این ماده را می تواند در درمان مواد غذایی و آب برای کشتن میکروب ها و انگل های مختلف بدون از بین بردن باکتری های سالم مورد نیاز سیستم گوارش ما استفاده شود.

ایمنی کلریت سدیم

کلرید سدیم، مانند بسیاری از مواد اکسید کننده، باید از آلودگی ناخواسته توسط مواد آلی محافظت شود تا از تشکیل یک مخلوط انفجاری جلوگیری شود. این ماده شیمیایی به شکل خالص بسیار پایدار است و در اثر ضربه ای منفجر نمی شود. و همچنین در صورت ترکیب با عامل کاهش دهنده قوی، آتش می گیرد.

 

 

فارسی

فروس سولفات

سولفات آهن خالص,تولید کننده سولفات اهن غذایی,تولید کننده سولفات اهن دارویی,فروشنده سولفات آهن,خرید فروس سولفات دارویی,غنی سازی آهن محصولات غذایی,سولفات آهن صنایع غذایی,سولفات آهن خوراکی,کاربرد سولفات آهن داروسازی,قیمت سولفات آهن دارویی,فروش سولفات آهن دارویی,سولفات آهن دارویی,Ferrous Sulfate,فروش فروس سولفات USP,فروس سولفات غذایی,فروس سولفات دارویی,غنی سازی ماکارونی آهن ,مضرات غنی سازی آرد آهن,غنی سازی آرد,نان غنی شده آهن,غنی سازی نان,آب غنی شده آهن,غنی سازی آرد گندم با آهن اسیدفولیک

فروس سولفات هفت آبه

نامهای دیگر: سولفات آهن، کپور، ملانتریت، سمولنوتیک، Ferrous sulfate
فرمول شیمیایی: FeSO4
شکل ظاهری: گرانول سبز
کشور سازنده: هلند
گرید: غذایی، دارویی، کودسازی
بسته بندی: 25 کیلویی

فروس سولفات

ذخیره سازی و حمل و نقل: فروس سولفات باید در انبار خشک و تهویه نگهداری شود، دور از گرما و رطوبت در حین حمل و نقل نگهداری شود و با توجه به تخلیه بارگیری شود تا از آسیب جلوگیری شود.
سولفات آهن یک نوع آهن است. شما به طور معمول آهن را از غذاهایی که می خورید دریافت می کنید. آهن در بدن شما بخشی از هموگلوبین و میوگلوبین است. هموگلوبین اکسیژن را از طریق خون خود به بافتها و اندامها منتقل می کند. میوگلوبین به سلول های عضلانی کمک می کند که اکسیژن را ذخیره کنند. سولفات آهن یک ماده معدنی ضروری است. سولفات آهن برای درمان کم خونی فقر آهن (کمبود گلبول قرمز ناشی از داشتن آهن کم در بدن) مورد استفاده قرار می گیرد. سولفات آهن طیفی از نمک ها را با فرمول FeSO4 · xH2O نشان می دهد. این ترکیبات بیشتر به عنوان هپاتاید هات (x = 7) وجود دارد اما برای مقادیر مختلف x معروف هستند. فرم هیدراته برای درمان کمبود آهن و همچنین برای کاربردهای مورد استفاده پزشکی قرار می گیرد. هپاته هیدرات آبی سبز از زمان های قدیم به عنوان کاسه و به عنوان سبز ویتیوال شناخته شده است، شایع ترین شکل این مواد است. شکل دارویی این ماده در داروی کم خونی ناشی از فقر آهن مصرف می شود. فروس سولفات جایگزین آهن می‌شود که یک جزء اساسی در تشکیل هموگلوبین است. آهن موجود در غذا یا مکمل های غذایی، پس از مصرف خوراکی،به شکل آهن دوظرفیتی از سلولهای مخاطی عبور کرده و به ترانسفرین پیوند می یابد. در این حالت، آهن برای ساخت گلبولهای قرمز،به مغز استخوان منتقل می شود.

کاربرد فروس سولفات

کاربرد فروس سولفات

- در صنعت، سولفات آهن به عنوان یک پیشرونده برای ترکیبات دیگر آهن استفاده می شود. این یک عامل کاهش دهنده است برای کاهش کرومات در سیمان.
- فروس سولفات را در مکمل تغذیه ای استفاده می کنند. با ترکیبات دیگر آهن، سولفات آهن برای تقویت مواد غذایی و درمان کم خونی فقر آهن استفاده می شود. جهت غنی سازی ماکارونی، آب آشامیدنی، غنی سازی نان و سایر مکمل های غذایی.
- این در درمان آب استفاده می شود. سولفات آهن برای تصفیه آب به وسیله انجماد و حذف فسفات در گیاهان تصفیه خانه شهری و صنعتی جهت جلوگیری از ائوتروفیکی آبهای سطحی مورد استفاده قرار می گیرد.

فارسی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.